Пт, 2024-03-29, 15:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:27
У власність столичної громади прокуратура повернула землі в Пуща-Водиці вартістю 13 млн грн
Інші останні Столичні новини - новини Києва

За втручання прокуратури Оболонського району земельна ділянка за адресою Червонофлотська, 33, загальною площею 8,3 га була повернута у власність територіальної громади міста Києва. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Оболонського району міста Києва.

У 2006 році Київрада надала столичному підприємству земельну ділянку біля озер Двірець та Карачун для розведення цінних порід риб, а також аматорської риболовлі. Утім, у ході прокурорської перевірки було з’ясовано, що ділянка використовувалась не за цільовим призначенням. З 2012 року підприємство взагалі перестало сплачувати до держбюджету орендну плату. У минулому році закінчився термін договору оренди, але приватне підприємство і надалі продовжувало користуватися вказаною ділянкою.

Зважаючи на виявлені порушення прокуратура Оболонського району звернулась до Господарського суду з вимогою зобов’язати підприємство повернути земельну ділянку вартістю 13 млн грн. Суд задовольнив позовні вимоги прокуратури у повному обсязі.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 830 | Додав: adminA | Теги: Пуща-Водиці, власність столичної громади, 13 млн грн, Землі, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]