Пт, 2024-03-29, 01:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:22
У зоні АТО - 35 обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Незаконні озброєння формування за добу 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Фейсбуці в понеділок, 24 жовтня.

На маріупольському напрямку зафіксовано 20 порушень "режиму тиші". Бойовики відкривали вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї в Широкиному, Талаківці, Мар'їнці та Тарамчуку, а в Красногорівці і Павлополі крім зазначеної зброї використовувалися також міномети калібру 82мм.

На луганському напрямку бойовики вели обстріл по позиціях ВСУ в Новозванівці і Новоолександрівці. Відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, а в районі Кримського і Щастя - з мінометів 82 калібру.

На донецькому напрямку зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню. У Луганському НЗФ використовували міномети калібру 82 мм, в Авдіївці - гранатомети, кулемети і міномети 120 калібру.

Напередодні повідомлялося, що бойовики активно застосовували гранатомети і кулемети великого калібру.

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов після відвідування зони проведення антитерористичної операції і наради з військовим керівництвом АТО констатував, що за останні два тижні епіцентр російської агресії змістився до маріупольського напрямку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 701 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, 35 обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]