Сб, 2024-04-27, 01:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:59
У зоні АТО - 50 обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  У зоні АТО за добу зафіксовано 50 випадків ведення вогню по опорних пунктах ЗС України, з них на Маріупольському напрямку – 33, на Донецькому – 15 та 2 – на Луганському. Про це сьогодні зранку, 24 червня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Позиції ЗСУ поблизу Широкиного, Лебединського, Чермалика і Талаківки, що на Маріупольському напрямку потрапили під мінометний вогонь російських окупантів, а укріплення неподалік Мар’їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Березового та Гнутового – зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів.

Також з озброєння БМП та зенітної установки ворог обстрілював опорні пункти в районі Талаківки та Водяного.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗС України біля Ленінського та Верхньоторецького супротивник вів вогонь з гранатометів та 82-мм мінометів.

Неспокійно було й на Світлодарській дузі, де по бійцях сил АТО, що тримають оборону неподалік Майорська та Зайцевого, російські окупанти били з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів, а згодом долучили ще й міномети.

Для обстрілу опорних пунктів захисників Авдіївки противник використав окрім кулеметів, гранатометів різних систем та мінометів ще й самохідні артустановки. Під вогнем важких мінометів ворога опинились позиції у районі Новоселівки Другої.

На Луганщині російські окупаційні війська вели вогонь з автоматичних гранатометів у районі н.п. Новозванівка та Степне.

Нагадаємо, 15 червня міністр оборони України Степан Полторак заявив, що ситуація на сході України має тенденцію до загострення.

Також українські військові розповіли, як окупанти маніпулюють режимом тиші.

23 червня в штабі АТО повідомили про посилення обстрілів. "Інтенсивність вогню можна порівняти із ситуацією станом на серпень 2015 року", - зазначили там.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 745 | Додав: adminA | Теги: 50 обстрілів, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]