Пт, 2024-03-29, 14:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:35
У зоні АТО активізувалися снайпери і безпілотники. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 28 випадків відкриття вогню з боку бойовиків: по 13 обстрілів на донецькому та маріупольському напрямках та 2 – на луганському. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку укріплення українських військових неподалік Авдіївки та шахти "Путилівська" ("Бутівка") бойовики обстрілювали, застосовуючи великокаліберні кулемети, гранатомети та міномети калібру 82 мм, а близько 22.00 до обстрілів позицій поруч Авдіївки долучили ще й важку артилерію калібру 152 мм.

"По українських захисниках у районі Верхньоторецького та Луганського незаконні збройні формування вели вогонь з автоматичних гранатометів, а по позиціях неподалік Троїцького – з мінометів різних калібрів. Із самохідних артустановок калібру 122 мм російські окупанти гатили по укріпленнях наших бійців неподалік Майорська та Миколаївки Другої", - повідомили у штабі АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО зі стрілецької зброї поблизу Красногорівки, Мар’їнки та Гнутового, а поруч Новотроїцького, Водяного, Талаківки та Тарамчука – з гранатометів різних систем. У районі Красногорівки та Мар’їнки активно діяли снайпери.

На Луганщині з кулеметів великого калібру, БМП та гранатометів російські окупанти вели вогонь по позиціях поруч Новозванівки.

В штабі АТО також повідомили, що за минулу добу вздовж лінії розмежування було зафіксовано проліт трьох БПЛА.

Зазначимо, за добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули, ще п'ятеро бійців отримали поранення. Про це 21 червня повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Нагадаємо, 15 червня міністр оборони України Степан Полторак заявив, що ситуація на сході України має тенденцію до загострення.

Також українські військові розповіли, як окупанти маніпулюють режимом тиші.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: снайпери і безпілотники, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]