Пт, 2024-03-29, 13:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:50
У зоні АТО різко збільшилася кількість обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу кількість обстрілів бойовиками позицій сил АТО по всій лінії розмежування різко збільшилася. Про це сьогодні зранку, 12 березня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Зафіксовано 75 обстрілів, з них 59 на Донецькому, 15 на Маріупольському та 1 на Луганському напрямках", - йдеться в повідомленні.

Терористи здійснили 12 прицільних мінометних обстрілів позицій ЗСУ поблизу Красногорівки, Опитного, Пісків, Авдіївки, Зайцевого і Невельського на Донецькому напрямку, а також Мар'їнки і Чермалику на Маріупольському напрямку.

Двічі позиції в районі Авдіївки бойовики обстріляли з танків і БМП. Близько 18:00 вони відкрили вогонь по силам АТО з САУ калібру 122 мм.

Опорні пункти неподалік Новгородського і Луганського обстрілювали з БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

По позиціях поблизу Пісків, Опитного, Зайцевого, Майорського бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку під вогнем гранатометів і кулеметів бойовиків опинилися українські позиції поблизу Мар'їнки, Водяного і Широкиного.

Також, провокуючи українських військових, бойовики вели неприцільний вогонь в напрямку позицій поблизу Красногорівки, Опитного, Троїцького, Гранітного і Новозванівки.

Нагадаємо, 10 березня українські військовослужбовці відбили напад двох диверсійно-розвідувальних груп.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, кількість обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]