Чт, 2024-03-28, 15:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
У зв’язку з безладами на G20 поліція провела рейди у 4 країнах Європи
Інші останні Новини Європейського Союзу

Правоохоронці провели обшуки у чотирьох країнах Європи у зв’язку із минулорічними заворушеннями в Гамбурзі під час саміту країн "Великої двадцятки".

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Рейди відбулися у європейських країнах у вівторок вранці у межах розслідування заворушень в Німеччині.

Поліція Гамбурга заявила, що обшуки пройшли в Італії, Іспанії, Швейцарії та Франції, де влада вела розшуки підозрюваного у причетності до безладів. Для його затримання був виданий європейський ордер на арешт.

Німецький суспільний мовник NDR повідомив, що серед обшуканих були помешкання у Римі, Генуї та Мадриді.

Рейди відбулися за підтримки декількох правоохоронних органів та Eurojust - європейського агентства, що займається судовим транскордонним співробітництвом.

Раніше цього року слідчі заявили про підстави вважати, що багато з активістів, які стояли за насильницькими протестами, прибули з Італії та Іспанії.

Торік у липні під час саміту "Великої двадцятки" - зібрання 20 найбільших у світі промислових і розвинених країн світу – у Гамбурзі відбулися масштабні протести проти глобалізації у декількох місцях по всьому місту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 736 | Додав: adminA | Теги: 4 країни Європи, рейди, поліція, безлади, g20 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]