Чт, 2024-04-25, 21:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:34
У зв’язку з рекордною кількістю паломників у Тернополі посилили заходи безпеки
Інші останні Релігійні новини

Поліція Тернополя посилила заходи з охорони правопорядку у зв’язку з великою кількістю вірян, які прибувають до ікони з Ватикану.

Як повідомили IA ZIK у секторі комунікації ГУ НПУ в області, до несення служби залучений особовий склад Тернопільського відділу поліції, співробітники апарату головного управління, військовослужбовці Національної гвардії.

Правоохоронці розподілили чергу вірян, яка розтягнулася вздовж кількох вулиць. Також посилені заходи безпеки з боку оперативних служб, аби не допустити дрібних кишенькових крадіжок, запобігти хуліганським діям і припиняти факти жебракування.

Священнослужителі закликали вірян не зволікати до останнього дня, адже, як і очікувалось, на завершення перебування в Тернополі до ікони збирається найбільша черга. Завтра о 20.00 доступ до неї буде припинений.

Як повідомляла IA ZIK, у Тернополі з 16 лютого перекрили рух транспорту на майдані Волі під час перебування в архикафедральному соборі ікони із захристії Папи Римського.

З Ватикану образ Нерукотворного Спаса прибув на Тернопільщину 12 лютого.

13 лютого духовна реліквія була виставлена в одному з храмів Марійського духовного центру в Зарваниці.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 822 | Додав: adminA | Теги: тернопіль, паломники, заходи безпеки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]