Пт, 2024-03-29, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:46
Уболівальники та футболісти вшанують пам'ять Лобановського, йому мало б виповнитись 74
Інші останні Спортивні новини
Завтра, 6 січня на Байковому кладовищі біля могили Валерія Васильовича Лобановського зберуться футболісти, тренери, уболівальники та рідні. У цей день знаменитому тренерові виповнилося б 74 роки, передає УНН з посиланням на ФК "Динамо".

Вшанувати пам’ять легендарного маестро прийдуть близькі та друзі Валерія Васильовича, тренери, футболісти, співробітники ФК "Динамо", ветерани футболу, журналісти, вболівальники.

Люди, які любили й цінували Лобановського за життя, які назавжди збережуть його у своїй пам’яті, зберуться на Байковому кладовищі об 11.00.

О 12.00 мітинг пам’яті продовжиться біля входу на стадіон "Динамо", біля пам’ятника геніальному наставникові.

Довідка

Валерій Васильович Лобановський (народився 6 січня 1939, Київ - помер 13 травня 2002, Запоріжжя) - радянський та український футболіст і тренер. Багаторічний наставник "Динамо" (Київ), на чолі якого двічі вигравав Кубок володарів кубків. Тричі був наставником збірної СРСР, з якою став віце-чемпіоном Європи 1988 року. Тренер збірної України у 2000–2001 роках. Майстер спорту СРСР. Нагороджений радянськими орденами "Знак Пошани" і Трудового Червоного Прапора. Заслужений тренер СРСР та України. Герой України.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 895 | Додав: adminA | Теги: пам'ять Лобановського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]