Пт, 2024-03-29, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:20
Угода не має натяків на корупцію, - запевняє геолог, який ділитиме газ з Shell
Інші останні Економічні новини
Засновник маловідомого ТОВ "СПК-Геосервіс", яке включили до угоди про розподіл продукції з Shell, Сергій Стовба в ефірі телеканалу ТВі запевняє, що ця угода не змінюватиметься протягом багатьох років і не має корупційних ознак.

"Угода про розподіл продукції складена так, що жодних натяків на корупційність бути не може. Ми не плануємо продавати, змінювати, зменшувати частку в цьому проекті. Як ми ввійшли, так ми і будемо продовжувати ще багато років", - запевнив Стовба, і додав, -

"Ми будемо претендувати тільки на чисту та прибуткову продукцію, яка буде направлятися в "Надра Юзівська". Якщо все порахувати, то це становитиме не більше 3%".

Як повідомлялось, 30 січня міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький відмовився назвати власників компанії "СПК-Геосервіс", яка включена до угоди з компанією Shell, обмежившись лише заявою що вона "належить геологам".

Нагадаємо, 24 січня у Давосі з участю президента Віктора Януковича було підписано угоду між компанією Shell і "Надра Юзівська" про розподіл продукції від видобутку сланцевого газу на Юзівській ділянці в Харківській і Донецькій областях.

Shell (Shell Exploration and Production Ukraine Investment BV) та Сhevron будуть видобувати газ не самі, а з українськими партнерами - спільними підприємствами, створеними НАК "Надра України" (90%) та маловідомою компанією "СПК-геосервіс" (10%).

Опозиція обіцяє ініціювати розслідування всіх деталей підписання угоди між компанією Shell та компанією "Надра Юзівська" щодо розподілу продукції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 964 | Додав: adminA | Теги: угода, корупція, газ з Shell, геолог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]