Чт, 2024-04-18, 22:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:35
Угоду про асоціацію Україна і ЄС почали перекладати і готувати її до підписання
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Україна і Європейський Союз переходять до офіційного перекладу Угоди про асоціацію українською та всіма мовами ЄС і готують цей документ до підписання, заявляють в Міністерстві закордонних справ України.

"19 липня в Брюсселі була завершена юридично-лінгвістична звірка парафованого проекту Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в частині створення зони вільної торгівлі", - цитує прес-секретаря МЗС Олександра Дикусарова "Інтерфакс-Україна".

За його словами, технічна звірка проекту Угоди вже завершена, і, згідно з практикою, сторони переходять до офіційного перекладу Угоди українською та всіма мовами країн ЄС і починають виконання процедур, необхідних для підписання документа.

Зазначимо, 19 липня в Брюсселі Україна і Євросоюз парафували угоду про зону вільної торгівлі. Таким чином Україна та ЄС завершили технічний процес узгодження розділу Угоди про асоціацію зі створення поглибленої та всеохопної ЗВТ.

Народний депутат Анатолій Кінах сьогодні зазначив, що завершення парафування економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС дає можливість Україні максимально сконцентрувати свої політичні, дипломатичні та економічні зусилля для запровадження на українській землі сучасних європейських стандартів.

Хоча кілька днів тому представники ЄС дали чітко зрозуміти, що за такої ситуації з демократією в Україні годі й сподіватися на підписання Асоціації з ЄС.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 929 | Додав: adminA | Теги: угоду про асоціацію, Україна і ЄС почали | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]