Пт, 2024-03-29, 08:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Угоду з Нідерландами про співробітництво щодо катастрофи MH17 на Донбасі Порошенко ратифікував
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Порошенко ратифікував угоду з Нідерландами про співробітництво щодо катастрофи MH17 на Донбасі

Завдяки ратифікації угоди та імплементація положень угоди в законодавство стане можливим співробітництво між компетентними органами двох держав.

Президент України Петро Порошенко ратифікував угоду з Нідерландами про співробітництво щодо катастрофи MH17 на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Так, Порошенко підписав закони "Про ратифікацію угоди між Україною та Королівством Нідерландів про міжнародне правове співробітництво щодо злочинів, пов'язаних зі збиттям літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній 17 липня 2014 року", а також "Про виконання угоди між Україною та Королівством Нідерландів про міжнародне правове співробітництво щодо злочинів, пов'язаних зі збиттям літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній 17 липня 2014 року".

Варто зазначити, що відповідну угоду між країнами було підписано у липні 2017 року в Таллінні.

Завдяки ратифікації угоди та імплементація положень угоди в законодавство стане можливим співробітництво між компетентними органами двох держав. Зокрема, угодою визначається порядок та особливості виконання певних процесуальних дій для ефективного розслідування і засудження причетних до катастрофи осіб, у рамках судової системи Нідерландів.

Зокрема, угодою регламентується процес що передання Нідерландам справ, виконання запиту Нідерландів щодо участі обвинувачених, а також свідків чи експертів у судовому процесі на території Нідерландів у режимі відео-конференції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 608 | Додав: adminA | Теги: Порошенко, Донбас, Нідерланди, угода, катастрофа MH17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]