Сб, 2024-04-20, 12:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:47
Україна і Грузія звинуватили Росію в експлуатації слави спортсменів - The Wall Street Journal
Інші останні Іноземна преса про Україну
"Здається, Росія намагається залучити назад" своїх сусідів по колишньому СРСР - хоча б за допомогою біографій спортсменів, що беруть участь в Олімпіаді-2012 в Лондоні, пише Джеймс Марсон у блозі The Wall Street Journal.

Україна і Грузія висловили невдоволення неточностями в біографічних даних деяких російських учасників Ігор, опублікованих на сайті Олімпіади. Зокрема, в даних про російську гімнастку Кароліну Севастьянову зазначено, що вона народилася в "Ukraine Region", а про весляра Олексія Коровашкова - в "Ukraina Region". Про борця Бесіка Кудухова сказано, що він народився в Південній Осетії (Росія), хоча незалежність цієї республіки від Грузії визнана тільки Росією і ще кількома державами.

Представник оргкомітету Ігор сказав, що інформацію на сайті було взято з акредитаційних даних, наданих національними олімпійськими комітетами.

Міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка насмішили біографічні дані троєборця Михайла Настенка, про якого йдеться, що він народився в Kiev (RUS), з чого можна зробити висновок, що він з'явився на світ у Київській Русі.

Переклад InoPressa


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 1009 | Додав: adminA | Теги: експлуатації слави спортсменів, The Wall Street Journal, Україна і Грузія, Росію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]