Пт, 2024-03-29, 08:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:38
Україна оскаржуватиме результат бою боксера Хитрова в суді
Інші останні Спортивні новини
Національний олімпійський комітет України має намір звернутися до Лозанського спортивного арбітражного суду з приводу результату поєдинку українського боксера Євгена Хитрова в 1/8 фіналу Олімпійського турніру у ваговій категорії до 75 кг проти британця Ентоні Огого.

Голова НОК Сергій Бубка розповів про намір підготувати в п'ятницю і подати документи до спортивного арбітражного суду, представництво якого під час Олімпійських ігор перебуває в столиці Великобританії. Таке рішення було прийнято після того, як Міжнародна асоціація любительського боксу відмовилася приймати апеляцію української сторони, передає "Інтерфакс-Україна".

Також у п'ятницю в Лондон має намір прибути президент Федерації боксу України для участі в цьому процесі.

Як повідомлялося, український боксер Хитров програв в 1/8 фіналу Олімпійського турніру у ваговій категорії до 75 кг британцеві Огого через суперечливе рішення суддів.

У першому раунді судді віддали перевагу господарю змагань з рахунком 5:3, незважаючи на рівну боротьбу. Наприкінці другої трихвилинки Хитров двічі відправляв суперника в стоячий нокдаун, але рахунок був лише 7:6 на користь українця. У третьому раунді спортсмен з України також домінував, але отримав лише один бал переваги - 8:7.

У результаті, загальний рахунок виявився 18:18. Після довгого перерахунку точних ударів судді вирішили віддати перемогу Огого.

Українська сторона подала протест на це рішення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 904 | Додав: adminA | Теги: результат, Хитрова в суді, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]