Чт, 2024-04-25, 13:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:24
Україна розпочинає шлях на ЧС-2014 грою на "Уемблі" з фаворитом групи
Інші останні Спортивні новини
Сьогодні збірна України стартує у відбірному турнірі до чемпіонату світу 2014 року, який відбудеться в Бразилії. Свій перший поєдинок відбору підопічні Олега Блохіна проведуть на легендарному "Вемблі", де їхнім суперником буде збірна Англії.

Англія - ​​Україна

стадіон: "Вемблі", Лондон

арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)

трансляція: 22.00 на каналі "Інтер"

Обидві команди не змогли підійти до звітної зустрічі в оптимальному складі. Україна недорахувалася двох центральних захисників - Олександра Кучера і Тараса Михалика. Під питанням участь у матчі Марко Девіча.

Набагато серйозніші проблеми зі складом у Роя Ходжсона. У лазареті опинилися Тео Уолкотт, Джон Террі, Ешлі Коул, Вейн Руні, Енді Керролл і Даніель Старрідж.

Цей матч України та Англії стане вже шостим в історії протистоянь двох збірних на національному рівні. З п'яти попередніх дуелей наша збірна не програла лише раз. Востаннє команди зустрічалися на груповій стадії Євро-2012, коли англійці виграли і не пропустили Україну до плей-оф.

Рой Ходжсон: "У вівторок ми проведемо поєдинок проти однієї з команд, яка належить до фаворитів нашої групи і є претендентом на підсумкове перше місце в ній. Але я сподіваюся, що ми встигнемо відновитися після матчу з Молдовою, і мої підопічні знову покажуть свою силу і результативну гру".

Олег Блохін: "Ми поважаємо збірну Англії, але не боїмося, і будемо завтра грати. А як воно вийде - це вже інше питання. Ми приїхали не піднімати руки вгору, а боротися. Але якщо будемо боятися англійців, як Молдова минулої п'ятниці, то, напевно, програємо з рахунком 0:8".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 983 | Додав: adminA | Теги: україна, ЧС-2014, Уемблі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]