Пт, 2024-03-29, 13:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:04
Україна в Лізі Європи: далі без "Металурга" й "Арсеналу". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Завершилися поєдинки третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. За їхніми підсумками Україна залишилася без двох із чотирьох своїх представників у цьому турнірі: донеччани поступилися на своєму полі "Тромсе", а "Арсенал" на виїзді недостатньо переконливо обіграв "Муру".

Спроби "Металурга" хоча б відігратися, не кажучи вже про боротьбу за вихід у наступний раунд, виглядали дуже слабко і блякло. Команда весь поєдинок діяла, не вмикаючи максимальних швидкостей, ще й у кінцівці не зуміла додати, щоб вирвати позитивний результат.

А ось футболістів "Арсенал" шкода. Граючи з середини першого тайму в меншості, що істотно ускладнило завдання відіграти три м'ячі, "Каноніри" весь поєдинок наполегливо рухалися до своєї мети, і були дуже близькі до неї. Але забракло сил.

"Металург" - "Тромсе" 0:1 (перший матч 1:1)

Гол: Прійович, 9

"Металург": Бандура, Морозюк, Чечер, Воловик, Едігарян, Лазіч, Прийма (Дімітров, 72), Зе Соарес (Нельсон, 46), Макрідіс, Казарян, Мораєш (Траоре, 58)

"Мура" - "Арсенал" 0:2 (перший матч 3:0)

Голи: Кобахідзе, 2, Гоменюк, 62

"Арсенал": Паньків, Міколюнас, Симоненко, Гітченко, Польовий, Максимов, Шахов, Кобахідзе (Ковпак, 81), Шацьких, Адійя (Сімович, 35), Мазілу (Гоменюк, 61)

Видалені: Симоненко, 30, Шахов, 90+4


[www.online-soccer.ru] ND Mura 05 0-2 Arsenal Kyiv по all-goals
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1041 | Додав: adminA | Теги: Україна в Лізі Європи. без Металург | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]