Ср, 2024-04-24, 12:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:26
Українка посіла друге місце на "Міс Всесвіт-2011", перемогла Ангола. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Друге місце на конкурсі краси "Міс Всесвіт" у бразильському місті Сан-Пауло посіла українка Олеся Стефанко. Переможницею конкурсу стала темношкіра красуня з Анголи Лейла Лопес, повідомляє РИА "Новости".

Перед фіналом організатори також оголосили переможниць у номінаціях "Міс Фотогенічність" і "Міс Симпатія". Ними стали відповідно "Міс Швеція" Роннія Форнстедт і представниця Чорногорії Ніколіна Лонкар.

На початку фінальної вистави всі конкурсантки вийшли на сцену, де дізналися імена 15 фіналісток, яких судді вибрали за підсумками попередніх змагань 8 березня. Ще одна учасниця вирішального етапу "Міс Всесвіт" була обрана за результатами глядацького голосування в інтернеті.

Боротьбу за титул вели представниці Франції, Косово, Колумбії, Китаю, Анголи, Австралії, Пуерто-Ріко, Бразилії, Нідерландів, США, України, Панами, Коста-Ріки, Португалії, Філліпін і Венесуели.

Потім 16 фіналісток взяли участь у дефіле в купальниках. З їх числа судді відібрали десять дівчат, які вийшли перед суддями у вечірніх сукнях. У третій частині конкурсу змагалися лише п'ять красунь - вони відповідали на запитання суддів. За перше місце боролися представниці відУкраїни, Філіппін, Китаю, Бразилії та Анголи.

"Міс Всесвіт" (Miss Universe) - один з найпрестижніших міжнародних конкурсів краси. Власниками конкурсу є американський підприємець Дональд Трамп і телекомпанія NBC. Шоу в Сан-Пауло транслюється в прямому ефірі на аудиторію більше 1 мільярда людей у 189 країнах світу.

Володарка титулу "Міс Всесвіт" отримує у тимчасове користування діадему, а також квартиру в Нью-Йорку. Корона "Міс Всесвіту" - витвір ювелірного мистецтва вартістю понад 120 тисяч доларів. Вінець, виконаний з білого і жовтого золота, інкрустований більш ніж 1000 дорогоцінних каменів. Крім діадеми переможниці покладаються численні подарунки і грошові призи на загальну суму у чверть мільйона доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1292 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]