Чт, 2024-03-28, 22:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
Українська комедія про шалену вечірку студентів виходить в прокат. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

31 березня в широкий прокат виходить комедія українського режисера Любомира Левицького #SELFIEPARTY.

Це божевільна підліткова комедія з карколомними трюками і діалогами. Четверо друзів-студентів прокидаються в поліцейській дільниці, не пам'ятаючи події вчорашнього дня. Їх звинувачують у вбивстві карлика, тіло якого знайшли на газоні будинку, де хлопці влаштували мегавечірку.

Щоб встановити хід подій, герої вирішують зібрати всі фото та відео з вчорашнього погрому і з'ясувати, що ж сталося минулої ночі.

"Мене звинувачують в тому, що я знімаю американщину. Може, тому, що я великий фанат Америки, - заявив режисер Левицький під час онлайн-конференції в "КП в Украина". - Я дуже люблю американський патріотизм, їх толерантність, культуру , любов до свого. І американці завжди були першими в кіноіндустрії. З іншого боку, ми настільки були зазомбовані нашим колишнім старшим братом, що думали, що російське - це наше".

Нагадаємо, Левицький - творець трилера "Тіні незабутих предків", кримінальної комедії "Ломбард" і фільму жахів "Штольня".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 806 | Додав: adminA | Теги: шалена вечірка студентів, українська комедія, прокат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]