Пт, 2024-04-19, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:41
Українська революція сколихнула Москву
Інші останні Новини російської федерації
За останній тиждень Москва активно протестувала проти російської агресії в Україні та анексії Криму.

Російські опозиціонери, тим часом, запевняли, що Путін хоче відродити концтабори та ГУЛАГи, передає ТСН .

Російською столицею пройшли близько 50 тисяч демонстрантів. Це найбільший подібний мітинг з часів Болотної. Росіяни вимагали припинити агресію в Криму та проти України загалом. Мітингувальники "підірвали" місто гаслами: "Слава Україні! – Героям слава!".

- Політв'язні, ГУЛАГи, концтабори – це те, що він хоче робити, щоб утримати владу. Він пішов шляхом диктатури. Ця людина заради своєї влади хоче знищити Україну та Росію, - розповів опозиціонер Борис Нємцов про Путіна.

Проте більшість Росії підтримує дії президента. Люди переконані, що країна робить правильно, нападаючи на Україну. Велика заслуга в цьому належить російським ЗМІ. На хвилі військової агресії рейтинг Путіна виріс до 3-річного максимуму.

Нагадаємо, Росія вже заявила, що "прийме" Крим у найкоротші терміни. У Держдумі збираються якнайшвидше вирішити питання незаконної анексії українського півострова.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 971 | Додав: adminA | Теги: українська революція сколихнула Мос | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]