Вт, 2024-03-19, 12:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:09
"Українське радіо" відтепер Росія зможе слухати
Інші останні Телевізійні новини

Національна радіокомпанія України разом із її творчим об'єднанням «Всесвітня служба радіомовлення України» розпочала мовлення російською мовою. У початковий період планується двогодинна програма, що включатиме актуальні новини, громадсько-політичні та культурно-освітні програми, повідомляє «Урядовий портал».

«Слухати російські передачі з Києва можна як в ефірі на частоті 1431 кГц, так і в мережі інтернет із 17:00 до 19:00 за київським часом. Програми „Українського радіо“ можна слухати як на території України, так і в Росії. Потужний 800-кВт передавач забезпечує покриття в Україні та європейській частині Російської Федерації», — ідеться у повідомленні.

Користувачі інтернету зможуть прослуховувати програми на сайті радіокомпанії, де також можна ознайомитися із розкладом програм російською. Існує й архів передач, завдяки якому їх можна слухати коли завгодно.

За словами голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олега Наливайка, мережа мовлення на інші країни розбудовується з метою формування позитивного іміджу нашої держави, інформування про міжнародне співробітництво, успіхи реформ, туристичні та інвестиційні можливості України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: Росія зможе слухати, «Українське радіо» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]