Пт, 2024-03-29, 14:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:05
Українські яблука на експорт: найзатребуваніший сорт
Інші останні Економічні новини

Cорт яблука Роял Гала на сьогодні дуже затребуваний на ринках східних країн, адже він має усі необхідні параметри щодо щільності, окрасу і калібру, що пред’являються до продукції на експортних ринках.

Таку думку висловив Павло Бідула, комерційний директор ТОВ "ФрутЛогістик", пише east-fruit.com.

Представник плодоовочевого бізнесу також зазначив, що якщо в дев’яностих роками минулого сторіччя виробники отримували високі прибутки маючи малі площі садів, то сьогодні все навпаки.

"На мою думку, такий парадокс пов’язаний з глобалізацією світової економіки. Сьогодні не ми виходимо на ринки, а ринки виходять на нас. І тому ціна фруктів, що склалася в країнах Південної півкулі сьогодні мало чим відрізняється від нашої ціни", — зазначив Павло Бідула.

Він також переконаний, що виростити яблуко преміальної якості в нинішніх реаліях ринку — це пів справи. Його потрібно також правильно упакувати і для цього потрібно мати певні потужності по розфасовці, а також сортувальну лінію, яка розподілить продукцію за розміром і вагою.

"Інвестиції в дані потужності є найдорожчими. Проте, потрібно розуміти, що упаковка дуже важлива в презентації свого товару споживачеві", — додав Павло Бідула.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 752 | Додав: admin | Теги: експорт, українські, сорт, яблуко, роялгала | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]