Сб, 2024-04-20, 10:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
Український містичний трилер виходить у прокат. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

3 грудня у прокат виходить український містичний трилер "По той бік". Картина представляла Україну в повнометражному конкурсі міжнародного кінофестивалю "Молодість". Фільм розповідає історію молодої жінки, яка після клінічної смерті відчула в собі дар бачити місця, де були скоєні жорстокі злочини, пише Cultprostir.

"Спочатку планувався короткометражний фільм. Але, коли я почав прописувати поепізодний план, зрозумів, що моє маленьке кіно розрослося. Під час роботи над сценарієм виникало багато нових ідей - зрештою кінцівку фільму я переробляв чотири рази", - розповів Олександр Литвиненко, режисер картини "По той бік".

"Не знаю, як реагувала публіка під час показу фільму на "Молодості" - я зміг бути в залі п'ять хвилин. Після цього пішов, тому що дуже нервувався. Блукав по кінотеатру з нашим художником-постановником, балакали з ним про що завгодно, але тільки не про кіно: хотілося відволіктися. Але на прес-конференції після перегляду зрозумів, що фільм не залишив нікого байдужим. Навіть серед журналістів з деяких позицій виникла суперечка. Це нормально. Навіть добре. Було б гірше, якби суперечок не виникало. Відсутність будь-якої реакції - це дуже погано. Сподіваюся почути реакцію публіки, коли фільм вийде в прокат", - зазначив він.

Нагадаємо, 27 листопада в прокат вийшла українська ексцентрична комедія "Жучок" про неймовірні пригоди театральних артистів на Кавказі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 742 | Додав: adminA | Теги: прокат, український містичний трилер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]