Чт, 2024-04-25, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:25
Україну Кубів бачить виробничим центром для канадських компаній
Інші останні Економічні новини

Україна може стати виробничим центром товарів, що направляються на міжнародні ринки, для канадських компаній.

Про це написав міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів у колонці для канадського видання The Globe and Mail, передає УНІАН.

"Що Україна може запропонувати Канаді? У світі глобальних виробничих ланцюгів, де виробництво прагне до ефективності, Україна пропонує себе як висококваліфікований, дешевий виробничий центр товарів для канадських компаній. До того ж, українські послуги IT-аутсорсингу сильно виросли, і наші фірми володіють можливостями для задоволення потреб найбільш видатних світових брендів", - зазначив міністр.

Також Кубів наголосив, що Україна має величезний сільськогосподарський та інфраструктурний потенціал, який може служити основою для налагодження економічних зв'язків з Канадою.

Як повідомлялося, 20 червня прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо під час виступу на канадсько-українському бізнес форумі у Торонто заявив, що Канада і надалі підтримуватиме процес реформування України. На його переконання, працюючи разом, Канада та Україна "досягнуть більшого економічного процвітання, безпеки та незалежності для українців".

Трюдо також зазначив, що під час свого візиту до України в липні зосередиться на економічних питаннях та проектах із підтримки України. За його словами, Канада також працює над поглибленням своїх стосунків із Україною задля забезпечення взаємного економічного зростання.

Нагадаємо, що Україна та Канада завершують переговори щодо створення Зони вільної торгівлі між двома країнами, розпочаті в 2015 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: канадські компанії, україна, виробничий центр, Кубів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]