Пт, 2024-04-19, 06:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:53
Україну США благають зробити історичний вибір на користь майбутнього дітей, а не минулих образ
Інші останні Політичні новини
Сполучені Штати закликають керівництво України зробити правильний історичний вибір. Про це 13 листопада заявила помічник держсекретаря у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд під час виступу в Атлантичній Раді США на тему "До трансатлантичного ренесансу: забезпечення нашого спільного майбутнього", передає Укрінформ.

"Ми приєднуємося до ЄС у заклику до керівництва України зробити правильний історичний вибір для своїх 45 мільйонів громадян - зробити вибір на користь майбутнього своїх дітей, а не минулих образ", - наголосила Нуланд.

Вона також поділилася своїми спостереженнями від нещодавнього візиту до Києва. За словами Нуланд, характер політичних та громадських дискусій в країні свідчить про те, що широкі верстви суспільства хочуть бачити Україну в Європі, і більшість політиків розуміє переваги європейського шляху.

"Це просто питання про те, чи можуть бути подолані деякі труднощі й відкинуті деякі старі образи на користь майбутнього. Ми сподіваємося, що лідери України зроблять правильний вибір. Лише вони зараз можуть зробити цей вибір", - сказала помічник держсекретаря.

Нуланд висловила і персональну позицію щодо України: "25 років своєї кар'єри я була оптимістом щодо України, і я не збираюся припиняти бути оптимістом зараз".

Раніше Нуланд заявляла, що Україна потребує термінових економічних реформ, наближення до європейських стандартів та подолання корупції, і найкращою програмою для таких реформ є реалізація Угоди про асоціацію з ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: історичний вибір, США, майбутнього дітей, Україну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]