Чт, 2024-04-25, 18:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:16
В березні ЄС продовжить санкції проти соратників Путіна - ЗМІ
Інші останні Новини Європейського Союзу

Чиновники Євросоюзу зібралися продовжити термін дії санкцій проти громадян Росії, винних у дестабілізації ситуації в Україні.

Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на джерела.

Згідно з повідомленням, Єврокомісія в середині березня на півроку продовжить санкції проти більш ніж ста громадян Росії і України. Серед них Аркадій Ротенберг, співвласник СМП-банку, і Юрій Ковальчук, найбільший акціонер банку "Росія".

Санкції Євросоюзу і США були введені в 2014 році незабаром після окупації Криму до Росії. Спочатку вони торкнулися тільки окремих осіб і банків. Із загостренням ситуації на Донбасі і початком бойових дій заробили санкції проти цілих секторів російської економіки: фінансового, енергетичного і оборонного.

Раніше МЗС Німеччини заявило, що питання зняття санкцій з Росії залишається залежним від прогресу в мінських переговорах про мир в Україні. Тотожна позиція в цьому питанні і у Франції, про що заявив глава МЗС країни Жан-Марк Еро.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 673 | Додав: adminA | Теги: санкції, березень, соратники Путіна, ЗМІ, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]