Чт, 2024-03-28, 19:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:47
В Биківні президент Польщі вшанував пам'ять жертв тоталітарного режиму
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент Польщі Анджей Дуда вшанував пам'ять жертв тоталітарного режиму в Биківні. Про це у своєму Twitter написав посол України в Польщі Андрій Дещиця.

Зазначається, що він вшанував пам'ять жертв тоталітарного режиму.

Нагадаємо, 14 грудня Анджей Дуда прибув з дводенним візитом до України. У вівторок у нього пройде зустріч з президентом України Петром Порошенком, після чого лідери двох держав поспілкуються з пресою.

Крім того, президент Польщі проведе зустріч з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком і спікером парламенту Володимиром Гройсманом.

На завершення візиту президент Польщі зустрінеться з українськими студентами та представниками польської діаспори.

Раніше прес-служба президента України повідомила, що це буде перший офіційний візит польського президента до України після його обрання.

"Програма візиту передбачає переговори президента України Порошенка з польським колегою. Сторони мають намір обговорити широкий спектр питань зміцнення двостороннього співробітництва, а також проблематику безпеки", - йшлося в повідомленні. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 762 | Додав: adminA | Теги: пам'ять жертв тоталітарного режиму, президент Польщі, Биківня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]