Пт, 2024-03-29, 00:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:15
В "БПП" лякають перевиборами та окреслили склад нової коаліції
Інші останні Політичні новини

 Лідер парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко прогнозує, що у разі, якщо на наступному тижні політична криза в Україні не вирішиться, країну чекають дострокові парламентські вибори, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я впевнений, що якщо ми наступного тижня не подолаємо політичну кризу, то єдиний шлях для змін в Україні лежить через дострокові вибори, що є величезною загрозою дестабілізації і політичної, і економічної, і навіть державного життя в країні", - заявив Луценко журналістам після наради голів парламентських фракцій у Верховній Раді в четвер, 24 березня 2016 року, у Києві.

Нагадаємо, раніше категорично проти дострокових парламентських виборів у нинішньому 2016 році виступили президент України Петро Порошенко, спікер парламенту Володимир Гройсман, чинний голова уряду Арсеній Яценюк та голова РНБО Олександр Турчинов. Як і сьогодні Луценко, вони так само аргументували свою спільну позицію загрозою "дестабілізації" й імовірним реваншем колишніх "регіоналів" та інших проросійських політичних сил, а також тим, що таким чином виконавчу владу у країні можуть отримати "непрофесіонали".

При цьому Гройсман наголошує, що з цього питання він репрезентує думку "більшості із фракцій і груп".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 690 | Додав: adminA | Теги: БПП, склад нової коаліції, перевибори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]