Пт, 2024-04-26, 00:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:32
В британський прокат сиквел до "Піраньї 3D" не вийде
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Великобританії відмовилися випускати в прокат фільм "Піраньї 3DD", повідомляє Lenta.ru.

Таке рішення ухвалила компанія Entertainment Films, відповідальна за дистрибуцію картини на території Великої Британії. Проте фільм буде випущено на фізичних носіях у другій половині березня 2012 року, повідомляє Total Film.

"Піраньї 3DD" — сиквел до фільму "Піраньї 3D", що вийшов у прокат 2010 року. Події оригінальної картини розгорталися на озері Вікторія. Згідно з сюжетом, після землетрусу з ізольованих печер в озеро потрапили хижі доісторичні риби. Це сталося одночасно зі святом початку літа — гуляння, через яке на берегах водоймища зібралися десятки тисяч підлітків.

У сиквелі події розгортатимуться в аквапарку. У "Піраньях 3DD" знялися деякі актори, що також брали участь у роботі над першим фільмом, зокрема, Вінг Реймз і Крістофер Ллойд.

Нагадаємо, кінокомпанія Warner Bros. відкликала з японського прокату фільм Клінта Іствуда "Потойбічне", який починається епізодом з цунамі, яке сталося 2004 року в Індонезії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1172 | Додав: adminA | Теги: сиквел до Піраньї 3D не вийде | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]