Вт, 2024-03-19, 12:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:48
В індивідуальній гонці Семеренко здобула "бронзу". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Валентина Семеренко принесла у скарбничку збірної України другу медаль Кубка світу. На етапі в Естерсунді українка фінішувала з третім результатом, пропустивши вперед Дарью Домрачеву і Кайсу Макаряйнен.

При цьому, на відміну від інших сьогоднішніх призерок, Семеренко пройшла всю дистанцію без жодного промаху, однак посперечатися у швидкості з ними не змогла. Як результат - від феноменальної бєларуски наша спортсменка відстала на 38.1 секунди, а від срібної медалі - на 10.2 секунди, повідомляє Чемпіон.

Що стосується інших представниць України, то по ходу гонки на місце в першій десятці претендувала Юлія Джима, яка припустилася всього одного промаху. Проте показавши не найкращу свою швидкість у підсумку зайняла 15-е місце.

Також кубкові очки вдалося заробити Ользі Абрамовій з 37-м результатом і Наталії Бурдизі, яка прийшла на фініш 40-ю. Що стосується дебютанток змагань найсильніших біатлоністок - Анастасії Меркушиної і Юлії Журавок, то вони показали 51-й і 59-й час відповідно.

Нагадаємо, першу медаль для України у новому сезоні здобув Сергій Семенов. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 837 | Додав: adminA | Теги: Семеренко. ВІДЕО, індивідуальній гонці, бронзу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]