Пт, 2024-04-26, 12:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:45
В Івано-Франківській області німецька компанія побудує завод
Інші останні Новини з регіонів України

Німецька компанія "Leoni" побудує новий завод в Івано-Франківській області (Коломия), що стане найбільшою інвестицією за всю історію області. Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту Івано-Франківської ОДА Дмитро Романюк.

"8150 нових робочих місць. Цим неможливо не поділитися. Друзі, німецька компанія "Leoni" збудує новий завод в Івано-Франківській області (Коломия). Це величезна подія для України та найбільша інвестиція за всю історію нашої області (а конкурували за проект із Львівською)", - написав він.

За його словами, в 2017 році буде споруджено новий завод (інвестиції в 1-й етап - 15 млн євро), вже через рік буде набрано 800 працівників і до 2021-го, згідно з оптимістичними планами, кількість працівників становитиме 8150 чоловік.

"Робота з "Leoni" велася ще з минулого року. Немає нічого кращого, коли бачиш плоди своєї праці. Дякую, насамперед, керівництву, своїм працівникам та всім за прикладені зусилля та результат. Ми зробили неможливе", - написав Романюк.

Додамо, у 2015 році японська компанія Fujikura оголосила про намір відкрити нову фабрику з виробництва компонентів для автомобілів у Яворівському районі Львівської області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: Івано-Франківська обл, завод, німецька компанія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]