Пт, 2024-04-26, 15:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:18
В'язниця погано позначилася на Тимошенко
Інші останні Політичні новини

Юлія Тимошенко виглядала надзвичайно блідою і слабкою, коли вона ледь усміхнулася своїм прихильникам у переповненому залі суду, пише The Times. "Місяць ув'язнення, очевидно, позначився на білявій призвідниці української Помаранчевої революції, суд над якою поставив демократію під сумнів у світлі міжнародних скарг на "показовий процес", що став відлунням сталінської епохи", - зауважує кореспондент Тоні Хелпін.

Молодий суддя з дворічним досвідом роботи невдовзі вирішить долю Тимошенко, вердикт можуть винести вже на цьому тижні. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі, якщо її визнають винною у зловживанні службовими повноваженнями під час підписання в 2009 році на посаді прем'єр-міністра угоди, що поклала край газовій війні з Росією, повідомляє видання.

Її прихильники, багато з яких встановили намети біля будівлі суду, називають процес відвертою спробою Януковича усунути свою харизматичну опонентку до парламентських виборів наступного року та його висунення на другий президентський термін в 2015 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1367 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]