Чт, 2024-03-28, 19:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:22
В Києві відкрився найбільший в Україні "Паспортний сервіс"
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Найбільший в Україні "Паспортний сервіс" відкрився в Києві.

У суботу 12 серпня в Києві на третьому поверсі універмагу "Україна", який розташований на площі Перемоги, в тестовому режимі Державне підприємство "Документ" відкриває найбільший в країні "Паспортний сервіс" із оформлення біометричних закордонних паспортів та ID-карток.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні прес-служби ДП "Документ".

Зазначається, що столичний центр стане 26-м у мережі "Паспортного сервісу".

"Його площа становить 1400 квадратних метрів. Для прийому документів, фотографування і зняття біометричних даних використовуватимуться 27 робочих станцій. Отримати готові документи громадяни зможуть у 9 віконцях видачі. Планується, що новий центр, який функціонуватиме за принципом відкритого простору, в день зможе прийняти понад 1500 осіб", - сказано в повідомленні.

У ньому підкреслюється, що керівництво підприємства в новому "Паспортному сервісі" гарантує своїм клієнтам комфорт і швидкість оформлення документів. До останнього ажіотажу, викликаного скасуванням безвізового режиму, на всі процедури витрачалося не більше 20 хвилин.

Місяць тому Державне підприємство "Документ" розширило "Паспортний сервіс" у Харкові. Планується розширення центру обслуговування громадян у Львові (вул.Словацького, 1).

Прес-служба зазначає, що всі ці заходи спрямовані на реалізацію політики міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у сфері поліпшення умов надання адміністративних послуг та недопущення корупційних моментів при оформленні громадянам органами МВС і міграційної служби різних документів і довідок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 778 | Додав: adminA | Теги: Паспортний сервіс, україна, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]