Чт, 2024-03-28, 22:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:51
В листопаді Кличко хоче провести два пленарні тижні для ухвалення єврозаконів
Інші останні Політичні новини
Фракція "УДАР" вимагає внести зміни до календарного плану роботи Верховної Ради та провести два пленарних тижні поспіль з 5 по 15 листопада. Відповідний проект постанови "Про внесення змін до календарного плану проведення третьої сесії Верховної Ради України сьомого скликання", зареєстрований лідером "УДАРу" Віталієм Кличком, повідомляється на сайті ВР.

Зокрема, УДАР наполягає, щоб впродовж двох пленарних тижнів були ухвалені проекти законів, необхідні для підписання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом, повідомили у прес-службі партії.

Проектом постанови передбачається тиждень з 11 по 15 листопада провести у такому режимі: 11 листопада – засідання Погоджувальної ради; 12 листопада – пленарне засідання; 13 листопада - пленарне засідання та робота в комітетах і фракціях; 14 листопада - пленарне засідання, 15 листопада - пленарне засідання та Година запитань до уряду.

Раніше затверджений порядок денний роботи Верховної Ради передбачає, що з 11 по 15 листопада депутати працюють у фракціях та комітетах.

Зазначимо, в цілому депутатам у третьої сесії слід розглянути півтори тисячі питань.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 890 | Додав: adminA | Теги: два пленарні тижні, листопаді, кличко, ухвалення єврозаконів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]