Вт, 2024-04-23, 12:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:57
В Лос-Анджелесі "Автомобілем майбутнього" визнали Smart Parkour, який лазить по стінах і стрибає
Інші останні Новини світу науки і технологій

Переможцем щорічного конкурсу Design Challenge на автосалоні в Лос-Анджелесі став концепт автомобіля Smart 341 Parkour, який здатен лазити по стінах і стрибати.

Цього року, за умовами конкурсу, учасникам довелося не тільки представити концепт "автомобіля майбутнього", але й "вписати" його у певний кіносценарій.

Участь в конкурсі взяли, окрім, Smart, ще 5 дизайн-студій – Mercedes-Benz, Subaru, Maybach, Honda і Hyundai, передає ТСН.

Так, у Maybach вигадали класичний засіб пересування для Попелюшки, Honda показала автомобіль для постапокаліптичного майбутнього, Hyundai Stratus Sprinter допомагає героїні - дочці вампіра – боротися зі світовою віссю зла, футуристична Subaru, за задумом розробників, протистоїть безжальній погоді після того, як Земля припинила обертатися навколо своєї осі.

Переможці ж – дизайнери Smart – представили найбільш оптимістичний погляд на майбутнє. В їхньому сентиментальному сюжеті інноваційний автомобіль, який має навички справжнього паркуриста, допомагає молодій репортерці Анні розшукати кількох зниклих бабусь.

Журі відзначило як "інноваційність та функціональність" проекту, так і "захоплюючий сюжет" фільму.

Минулого року темою Design Challenge був так званий "youthmobile", тобто автомобіль для наступного покоління автовласників. Найкращою моделлю журі визнало дивний і трохи моторошний концептуальний Nissan V2G.

Цього року на автосалоні в Лос-Анджелесі також можна було побачити довгоочікуване купе BRZ від Subaru і нове покоління CR-V від Honda.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1146 | Додав: adminA | Теги: Smart 341 Parkour | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]