Чт, 2024-04-25, 07:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:57
В Маямі Стаховський вийшов у другий раунд тенісного турніру
Інші останні Спортивні новини

  У Маямі (США) завершився матч першого раунду тенісного турніру Miami Open presented by Itau (категорія: ATP World Tour Masters 1000), в якому українець Сергій Стаховський обіграв Ніколаса Яррі (Чилі). Як повідомляє офіційний сайт змагань, матч завершився з рахунком 7-6(7), 7-5.

Матч проходив у впертій боротьбі, де у першій партії все вирішилося на тай-брейку, коли Стаховський за рахунку 7:7 виграв два розіграші поспіль - 9:7. А у другому сеті суперники вклалися у відведені 12 геймів. За рахунку 5:5 українець зробив брейк, вигравши два гейми поспіль.

У другому колі український тенісист проведе матч проти 22-ї ракетки турніру Джека Сока. У 2013 році суперники зустрічалися саме у Маямі, але на стадії кваліфікації. Сильнішим був американець - 4-6, 7-6(3), 6-2.

Також з другого кола почне боротьбу на турнірі українець Олександр Долгополов, чиїм суперником на цій стадії змагань стане італієць Андреас Сеппі.

У жіночому турнірі в Маямі до третього кола пробилася Еліна Світоліна, яка зіграє з Кароліною Возняцкі (Данія).

Усі три матчі за участю українських тенісистів пройдуть у суботу, 26 березня.

Турнір у Маямі триває з 21 березня по 3 квітня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 816 | Додав: adminA | Теги: маямі, другий раунд тенісного турніру, Стаховський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]