Сб, 2024-04-20, 04:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:22
В матчі з "Шальке" "Шахтар" спробує повторити історію 11-річної давнини
Інші останні Спортивні новини

Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у четвер, 25 лютого, матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на "Арені АуфШальке" в Гельзенкірхені зіграє з німецьким клубом "Шальке-04".

Початок гри о 20.00. Трансляція – на телеканалі "Україна".

Перша зустріч тиждень тому у Львові завершилася внічию - 0:0.

11 років тому на цій стадії турніру "Шахтар" пройшов "Шальке". Після нічиєї в Донецьку (1:1) "гірники" здобули мінімальну перемогу в Гельзенкірхені (1:0).

Підопічні Луческу втретє грають в 1/16 фіналу турніру після завоювання Кубка УЄФА в 2009 році. У двох попередніх випадках "оранжево-чорні" далі не пройшли. У 2010 році "гірники" поступилися англійському "Фулгему" (1:2, 1:1), а в 2014-му - чеській "Вікторії" (1:1, 1:2).

На повторну зустріч "Шахтар" прибув без захисника Азеведо, а також хавбеків Бернарда і Дентіньйо, які через травми пропускали і перший поєдинок. Не зіграє на виїзді і дискваліфікований центрбек Олександр Кучер, який отримав червону картку на "Арені Львів".

У господарів також можуть бути втрати у складі. Швидше за все, цей матч Ліги Європи пропустять півзахисник Леон Горецька і нападаючий Ерік-Максим Шупо-Мотінг.

Матч "Шальке-04" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словенії, яку очолює Матей Юг. Функції делегата УЄФА покладені на француза Філіпа Прюдона, суддівським спостерігачем призначено італійця Маттео Трефолоні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: Шахтар, історія 11-річної давнини, Шальке, матч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]