Чт, 2024-04-18, 14:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:51
В новорічну ніч бойовики обстрілювали Опитне, Піски, Авдіївку
Інші останні Надзвичайні новини

Впродовж доби, що минула, терористи 22 рази вдались до збройних провокацій проти сил АТО, з них 15 - у новорічну ніч. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Зокрема, ввечері бойовики зі стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 120 мм, які заборонені Мінськими домовленостями, прицільно били по українських захисниках біля Авдіївки.

Зазначається, що з 82-мм мінометів терористи обстріляли позиції українських сил у Пісках.

"Також на Донеччині бойовики не припиняють здійснювати провокаційні обстріли з великокаліберних кулеметів та гранатометів біля Пісків, Опитного, Новгородського та Авдіївки. На Луганщині з автоматичних станкових гранатометів бандити обстріляли наші позиції поблизу Щастя, стрілецької зброї – в районі Золотого", - йдеться у повідомленні.

У штабі наголосили, що жз початку цієї доби бойовики з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї прицільно гатили по наших позиціях на підступах до Мар’їнки. Окрім того, першого ж дня нового 2016 року противник інтенсивно, проте неприцільно бив в районі Опитного, Пісків, Авдіївки, Новгородського, Луганського та Троїцького.

Здебільшого ворог застосовував стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети. З початку доби зафіксовано 15 епізодів порушення бойовиками умов припинення вогню, зазначили в прес-службі.

Раніше повідомлялось, що на свята українські воїни в зоні АТО нестимуть службу в режимі підвищеної бойової готовності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 757 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, Новорічна ніч, Опитне, Авдіївка, Піски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]