Ср, 2024-04-24, 07:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
В ОБСЄ озвучили деталі - РФ веде активне військове постачання на Донбас
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  РФ веде активне військове постачання на Донбас: в ОБСЄ озвучили деталі

Безпілотник ОБСЄ зафіксував рух через кордон військових колон

Через непідконтрольну Україні частину кордону на Донбасі курсує військова техніка. Про це йдеться в звіті спостережної місії ОБСЄ. Пересування військових вантажівок зафіксували безпілотники ОБСЄ, які раніше бойовики неодноразово обстрілювали.

"У період між 20:40 4 червня і 00:24 5 червня БПЛА СММ дальнього радіусу дії зафіксував автоколону вантажівок (військового типу), що заїжджали в Україну, і ще одну автоколону вантажівок, які виїжджали з України, по ґрунтовій дорозі біля н. п. Черемшине (непідконтрольний уряду, 59 км на південний схід від Луганська) поряд з кордоном з Російською Федерацією в місці, де немає контрольно-пропускних пунктів", – йдеться в повідомленні

За даними ОБСЄ, вночі проти 5 червня в Луганськ прибула колонна з 10 військових вантажівок та інших транспортних засобів військового типу, понад 10 військових вантажівок виїхали з Донбасу на територію Росії.

Раніше новини "Сьогодні" писали, що бойовики стали більше стріляти, не соромляться застосовувати заборонене озброєння, а ватажки бойовиків загрожують навіть "посунути" лінію розмежування і приводять свої бандформування в боєготовність.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 582 | Додав: adminA | Теги: військове постачання, РФ, Донбас, ОБСЄ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]