Ср, 2024-04-24, 04:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:22
В Одесі міліція заборонила проводити матч «Металіст» - «Чорноморець»
Інші останні Спортивні новини

Керівництво одеського клубу отримало лист від міліції із забороною проведення матчу «Металіст» - «Чорноморець» в Одесі.

У правоохоронних органах мотивують своє рішення можливими бійками між уболівальниками команд. У ситуації, що склалася, командам доведеться шукати нейтральне поле, повідомляє телеканал «Футбол 1». Найбільш ймовірним варіантом для проведення цього матчу є стадіон «Динамо» імені Лобановського у Києві.

Гендиректор одеського клубу Сергій Керницький підтвердив цю інформацію і заявив, що шукати вихід з цієї ситуації повинна Прем'єр-ліга.

«Якщо у Харкові правоохоронці володіли серйозною інформацією, то тут все висмоктано з пальця. Хоча прекрасно знають про те, що харківські та одеські ультрас у великій дружбі, розумінні і взаємній підтримці. Зараз розмовляв з гендиректором «Металіста» Нотченко. Не дадуть нам грати між собою ні в Харкові, ні в Одесі. Нехай Прем'єр-ліга приймає рішення. Іншого виходу у нас немає. Є УПЛ, є ФФУ, вони ближче до керівництва МВС України та СБУ», - зазначив Керницький.

Нагадаємо, раніше Прем'єр-ліга перенесла матч 13-го туру УПЛ між «Металістом» і «Чорноморцем» через загрозу теракту з Харкова до Одеси.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: матч «Металіст» - «Чорноморець», міліція заборонила, одесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]