Чт, 2024-04-25, 08:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:49
В Одесі завдяки службовому собаці запобігли теракту
Інші останні Кримінальні новини

В Одесі посеред вулиці 5 березня правоохоронці вилучили вибухівку. Як повідомили у відділі зі зв`язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, небезпечний пристрій виявили співробітники міліції і Служби безпеки України в Одеській області під час перевірки підозрілої сумки, залишеної в багатолюдному місці біля торговельного об`єкта на перехресті вулиць Малої Арнаутської і Катерининської.

"На наявність у сумці вибухівки першими вказали міліцейські кінологи, які відпрацювали підозрілий об`єкт з допомогою службової собаки. Далі за справу вже взялися фахівці вибухотехнічної служби, які перевірили її вміст і з-поміж речей вилучили 4 вибухових пристрої, знешкодивши їх", - розповіли у відділку міліції.

Нагадаємо, у місті неодноразово скоювали теракти.

3 грудня 2014 року в Одесі підірвали магазин української символіки "Патріот".

Вночі проти 10 грудня в Одесі невідома жінка поклала вибуховий пристрій біля входу в бізнес-центр, де знімає офіс громадська організація "Волонтерська сотня Далії Северин", яка збирає гуманітарну допомогу для бійців в зоні АТО. Вибухом суттєво пошкоджено вхід і перший поверх будівлі. Минулося без постраждалих і жертв.

23 грудня у центрі Одеси підірвали автомобіль, що стояв біля офісу "євромайданівської" Ради громадської безпеки.

24 грудня в Одесі підірвали залізничну колію під час проходження вантажного потягу в районі станції "Застава-1". У результаті вибуху було пошкоджено шпалу і рейку.

18 лютого 2015 підірвали офіс лідера одеського Автомайдану.

В організації цих та інших диверсій підозрюють проросійських терористів.

Колишній радник президента РФВолодимира Путіна Андрій Ілларіонов вважає, що є загроза поширення терористичних актів по всій території України.

Раніше глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко розповів, як не стати жертвою теракту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: службовому собаці, одесі, теракту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]