Нд, 2024-04-28, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

06:46
В один пакет допомогу Ізраїлю та Україні хоче зв’язати Байден
Інші останні Політичні новини

Наступного тижня президент США Джо Байден зробить запит на додаткове фінансування, запропонувавши голосувати за надання військової допомоги Ізраїлю та Україні в одному пакеті. Проте, деякі республіканці виступатимуть проти такого рішення.

Про те, що глава США винесе на голосування це питання, на брифінгу в четвер, 12 жовтня, повідомила прессекретар Білого дому Карін Жан-П’єр. Уточнювати подробиці вона не стала, пише Reuters.

Людина, знайома з цим питанням, раніше повідомила, що адміністрація Байдена планує запросити у Конгресу додаткові гроші на військову допомогу. Вони призначатимуться Ізраїлю після нападу на країну бойовиків ХАМАС та Україні, яка бореться з вторгненням росії протягом 20 місяців.

Деякі республіканці заявили, що чинитимуть опір спробам пов’язати допомогу Ізраїлю за допомогою України. Будь-який захід з фінансування має бути схвалений двома органами: Сенатом США, очолюваним колегами Байдена-демократами, і контрольованою республіканцями Палатою представників. Цей орган зараз перебуває у кризі, оскільки його попереднього главу відправили у відставку, а нового ще не обрано.

За даними NBC News, план фінансування Байдена також може містити й фінансування на інші питання безпеки. Йдеться про гроші для Тайваню та південного кордону США.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 358 | Додав: admin | Теги: україна, Допомога, США, Ізраїль, Байден | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]