Пт, 2024-03-29, 09:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:31
В Південній Кореї вперше за всю історію Азії кастрували педофіла
Інші останні Новини світу
Столичний суд Південної Кореї ухвалив перший в історії країни вирок про хімічну кастрацію педофіла, передає РІА "Новости".

"Історичний" вирок винесли 31-річному педофілу. Подробиці злочину не розкриваються, проте відомо, що судді призначили покарання у вигляді 15 років позбавлення волі і застосування хімічної кастрації стосовно його на термін у три роки.

Закон, що наділяє суддів повноваженнями призначати педофілам хімічну кастрацію на термін до 15 років, набрав чинності у Південній Кореї в липні 2011 року. Прикметно, що Південна Корея стала першою азійською державою, яка схвалила закон про медикаментозну профілактику статевих злочинів.

Медикаментозна профілактика статевих злочинів застосовується в багатьох штатах США (Каліфорнія, Флорида, Джорджія, Техас, Луїзіана, Монтана і деякі інші), в Канаді, Ізраїлі та низці європейських держав (Великобританія, Франція, Німеччина, Данія, Швеція, Польща, Норвегія). У США і Польщі хімічна кастрація педофілів є обов'язковою, в інших європейських країнах - добровільною.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 963 | Додав: adminA | Теги: Південній Кореї кастрували педофіла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]