Сб, 2024-04-20, 00:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:51
В рамках фестивалю "Молодість" у Києві влаштують кінопокази на Софійській площі, в метро і на дахах
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У рамках Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість" буде організовано кінопокази просто неба на Софійській площі, покази фільмів жахів у метро та покази на дахах.

Як повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, про це на прес-конференції поінформував заступник голови КМДА Олексій Резніков.

За його словами, основною відмінністю цьогорічного фестивалю "Молодість-46" є організація культурно-мистецького проекту "Фестивальна площа", який буде розташований на Софійській площі з 17 жовтня до 6 листопада 2016 року, де також буде організовано ярмарки, фуд-корт та інші локації для дозвілля дітей та дорослих.

"Але ми пішли ще далі – буде ще кілька нових локацій. Основна з них – традиційно кінотеатр "Київ". Окрім Софійської площі, покази проводитимуться в Колонній залі КМДА, на станціях метрополітену, а також будуть ексклюзивні локації для проведення тематичних активностей – дахи будівель у центрі столиці. На Софійській площі заплановані кінопокази просто неба! А в метро, наприклад, буде демонстрація фільмів жахів", – сказав Резніков.

Він наголосив, що цього року фестиваль "Молодість" пройде в абсолютно оновленому форматі, і завдяки співпраці керівництва міста та організаторів фестиваль виходить на новий рівень та стане одним із найбільш масштабних культурних заходів у Східній Європі.

Резніков додав, що для популяризації фестивалю з вересня всіх пасажирів аеропортів "Бориспіль" та "Жуляни" зустрічатиме постер з інформацією про "Молодість".

За словами виконавчого директора МКФ "Молодість" Владислава Лясовського, щоденні заходи передбачатимуть демонстрацію промороликів Києва, фестивалю короткометражних фільмів, тизерів повнометражних фільмів, анонсів фестивальних подій на встановленому на Софійській площі на екрані. У вечірній час відбуватимуться вітальні виступи-зустрічі вітчизняних кіноакторів; конкурс двійників відомих іноземних кіноакторів, виступи студентських колективів профільних ВНЗ; виступи музичних колективів; вечірки тощо.

У прес-службі КМДА нагадали, 13 липня міський голова Віталій Кличко та Лясовський підписали Меморандум про співпрацю.

"Молодість" – найбільший сучасний кінофестиваль в Україні. Проводиться в останню декаду жовтня кожного року. Фестиваль вважається однією з найбільших спеціалізованих кіноподій України та Східної Європи за версією Міжнародної Асоціації Кінопродюсерів.

Раніше повідомлялося, що київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" починає конкурс Instagram-відеоробіт на тему "Грам Молодості/molodosti_gram".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: метро, кінопокази, Київ, дахи, Софійська площа, фестиваль Молодість | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]