Чт, 2024-04-18, 04:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:00
В рейтингу найкращих боксерів світу Гарсія випередив Ломаченка
Інші останні Спортивні новини

На першій сходинці рейтингу опинився американець Андре Ворд
Один з найавторитетніших (і найбільш відвідуваних) боксерських сайтів світу BoxingScene.com оприлюднив свій оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (рейтинг Pound for pound або ж P4P).

На першій сходинці рейтингу після перемоги технічним нокаутом у восьмому раунді над росіянином Сергієм Ковальовим опинився чемпіон світу за версіями WBA, IBF та BO в напівважкій вазі американець Андре Ворд.

Другий рядок рейтингу займає екс-чемпіон світу в декількох вагових категоріях нікарагуанець Роман Гонсалес. Автори рейтингу вважають, що незважаючи на поразку від таїландця Срісакета Сора Рувангсаї, Гонсалес заслуговує бути другим в рейтингу P4P, оскільки, на їхню думку, судді просто подарували перемогу Рувангсаї в тому бою.

Третє місце в рейтингу P4P від Boxing Scene займає Теренс Кроуфорд, який вже 19 серпня може об'єднати всі чемпіонські пояси в першій напівсередній вазі в бою з Джулиусом Індонго.

На четвертій сходинці рейтингу розташувався американський боксер Майкі Гарсія, який в цьому році спочатку відправив у важкий нокаут чемпіона світу за версією WBC в легкій вазі чорногорця Деяна Златічаніна, а потім впевнено переміг колишнього чепіона світу в чотирьох вагових категоріях американця Едріена Бронера.

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко займає п'ятий рядок рейтингу. При цьому автори рейтингу відзначають, що в жодного боксера світу на сьогоднішній день немає такого поєднання швидкості, роботи ніг, захисту і сили удару, як у Ломаченка. Чому ж тоді Василь не на першій сходинці рейтингу, запитаєте ви? Дуже просто - рівень його опозиції в останніх боях залишає бажати кращого. Так само було і зі знаменитим американцем Роєм Джонсом на початку 2000-х, коли всі вважали його найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії, але в рейтингах P4P він на деякий час здавав лідируючі позиції Шейну Мослі і Феліксу Тринідаду, які билися з набагато сильнішими суперниками , ніж ті, з якими в ті роки бився Рой Джонс.

Але вже в наступному бою Василь Ломаченко може виправити якість своєї опозиції, якщо його суперником дійсно стане кубинський боксер Гільєрмо Рігондо, який займає восьму сходинку рейтингу P4P від Boxing Scene.

Решта місць в другій половині першої десятки розподілилися наступним чином: 6 - Геннадій Головкін, 7 - Сауль Альварес, 9 - Кіт Турман, 10 - Шінсуке Яманака.

Також автори рейтингу назвали п'ять боксерів, від яких можна очікувати потрапляння в першу десятку P4P в найближчому майбутньому - це Джермалл Чарло, Олександр Гвоздик, Ентоні Джошуа, Еррол Спенс і Олександр Усик.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 746 | Додав: adminA | Теги: рейтинг найкращих боксерів світу, Гарсія, Ломаченко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]