Пт, 2024-03-29, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
В сільське господарство України Саудівська Аравія інвестує 10,5 мільярда доларів – ЗМІ
Інші останні Економічні новини

Підприємці Саудівської Аравії мають намір інвестувати в сільське господарство України 10,5 млрд дол.

Про це повідомляє "Новий час" з посиланням на місцеве видання "Аль-Ватан".

Зазначається, що на минулому тижні український посол в Саудівській Аравії Вадим Вахрушев провів зустрічі з 25 підприємцями країни, в ході яких були обговорені перспективи вкладень в український туризм, сільське господарство і промисловість.

Ідея інвестувати в сільгоспгалузі України виникла після того, як в Саудівській Аравії зупинили вирощування пшениці. Повідомляється, що аравійські бізнесмени незабаром прибудуть до України.

Раніше американський мільярдер Джордж Сорос розповів, що вивчає можливість інвестувати кошти в українську економіку. Зокрема, йдеться про енергетичний ринок і сільське господарство, а також про стимулювання підприємництва серед переселенців.

Нещодавно повідомлялося, що влада Саудівської Аравії презентувала розлогий план з розвитку економіки, який спрямовано на максимальне зниження залежності королівства від нафтової кон'юнктури та світових цін на нафту. Так, Ер-Ріяд має намір перебудувати економіку на інші галузі, зокрема, на розвиток інформаційних технологій, охорону здоров'я й туризм. Ба більше, влада королівства має намір лібералізувати ринок, аби залучити закордонних інвесторів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: 5 мільярда доларів, Саудівська Аравія, сільське господарство України, 10, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]