Чт, 2024-04-25, 07:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:18
В Україні існує потужна "п'ята колона" Кремля - Арсеній Яценюк
Інші останні Політичні новини

  Арсеній Яценюк: в Україні існує потужна "п'ята колона" Кремля

У зв'язку з цим, упевнений політик, сьогоднішній партії влади не вдасться виграти місцеві вибори

Масована російська пропаганда матиме для України неймовірні наслідки, в тому числі і на місцевих виборах, – зазначив голова Київського безпекового форуму (КФБ), лідер "Народного фронту", прем'єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КФБ 3 липня. Про це повідомляє пресслужба форуму.

Яценюк заявив, що президент РФ Володимир Путін володіє половиною новинних каналів в Україні.

"Країна сповнена пропагандистами, зрадниками і лжепророками, які щодня обманюють народ і, отримуючи гроші від нашого ворога, ким є Російська Федерація, фактично утворюють п'яту колону всередині України".

У зв'язку з цим Арсеній Яценюк підкреслив, що "не бачить ніякої можливості для сьогоднішньої партії влади виграти місцеві вибори".

"Але я бачу, що в результаті місцевих виборів в місцевих органах влади будуть створені антиукраїнські коаліції. І за фактом всі забудуть про тематику місцевих виборів і децентралізацію, а почнуть мислити виключно ідеологічними штампами" , – підкреслив він.

"Росія вкладе неймовірні гроші в питання не децентралізації, а федералізації України. І знову постане мовне питання, знову порушиться питання віросповідання саме в російській інтерпретації. На цьому вони будуть далі розколювати українську державу та українське суспільство", – підкреслив голова КФБ.

У той же час, вважає Арсеній Яценюк, незважаючи на те, що "картинка не найкраща", "реалії України і історія України говорять про те, що ми завжди мали неймовірні виклики, Україну і український завжди хотіли знищити, але ми завжди виживали".

Нагадаємо, раніше Арсеній Яценюк на своїй сторінці в Facebook заявив, що Україна стоїть на межі політичної та економічної кризи, і відставка голови НБУ Якова Смолія – тому пряме підтвердження.

Київський безпековий форум – провідний міжнародний форум України по обговоренню проблем миру і безпеки. Заснований фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" в 2007 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 597 | Додав: adminA | Теги: потужна п'ята колона Кремля, україна, Арсеній Яценюк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]