Пт, 2024-04-26, 04:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:05
В Україні спричинить збільшення терактів розвиток демократії - офіцер ВМС США
Інші останні Кримінальні новини

Розвиток демократії в Україні спричинить збільшення терактів - офіцер ВМС США

Чим швидше Україна буде розвиватися як демократична держава, тим швидше в ній зростатиме кількість терактів. Про це заявив екс-представник НАТО в Росії, офіцер військово-морських сил США у відставці Гаррі Табах в ефірі Апостроф Live.

"Так як більшу частину своєї кар'єри я провів у боротьбі з тероризмом, я можу сказати, що чим швидше і ефективніше Україна буде просуватися в сучасний світ: підвищиться рівень життя, права людини будуть більше захищатися, тим більше в країні буде терористичних актів. Ви повинні чекати, що вони до вас прийдуть. На жаль, вони до вас прийдуть. Це приходить зі свободою, рівнем життя, демократичними цінностями", – вважає військовий.

 За словами офіцера ВМС США у відставці, Росії не хочеться допускати розвитку України в західному напрямку.

"У вас такий сусід, що йому не вигідно, щоб ви просувалися в цю сторону, тому ви можете очікувати терористичні акти. Вони у вас вже є, коли у вас вбивають людей на вулиці, які не подобаються вашому сусідові. Це все теракти і їх кількість зростає", – підкреслив Табах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 666 | Додав: adminA | Теги: україна, офіцер ВМС США, розвиток демократії, теракти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]