Пт, 2024-03-29, 11:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:48
В Україну Коморовський хоче приїхати ще до Євро-2012, поговорити з Януковичем
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент Польщі Броніслав Коморовський може приїхати в Україну до початку фіналу Євро-2012, якби такий візит міг допомогти вирішенню справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомив прес-секретар глави Польської держави Ганна Тшаска-Вечерек, передає УНІАН.

"Додаткова зустріч бажана, якби вона принесла суттєвий прогрес для рішення справи Юлії Тимошенко", - сказав прес-секретар, і зазначила, що Коморовський підтримує контакт із Віктором Януковичем.

Вона зазначила, що Коморовський у середу зробив спеціальну заяву для медіа на тему України, виступивши проти бойкоту запланованого на початок літа фіналу чемпіонату Європи з футболу й закликав українську владу знайти рішення в справі екс-прем'єра.

Співрозмовник агентства сказала, що президент Польщі підтвердив свій намір взяти участь у церемонії відкриття й закриття Євро-2012 разом із президентом України Віктором Януковичем.

6 травня прес-служба Коморовського повідомила, що "Вишеградська четвірка" виступає проти бойкоту Євро-2012.

У той же час Коморовський запропонував Януковичу змінити КК, щоб за політичні рішення більше не судили.

Раніше низка європейських політиків висловилися за бойкот Євро-2012 в Україні через незадовільний, на їхню думку, стан демократії в Україні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1053 | Додав: adminA | Теги: Євро-2012, Україну, Януковичем, Коморовський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]