Сб, 2024-04-20, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:46
Вакарчук і Зеленський подали заявки на реєстрацію торгових марок партійних гасел та брендів
Інші останні Політичні новини

  Вакарчук і Зеленський подали заявки на реєстрацію торгових марок партійних гасел та брендів

Компанія лідера політичної партії “Голос” Святослава Вакарчука “Суперсиметрія” подала заявки в Укрпатент на реєстрацію чотирьох політичних товарних знаків.

Про це повідомляє Liga.net.

Наголошується, що йдеться про політичні слогани і візуальні компоненти реклами. Так, планується отримати права на гасла “Слава – країні!”, “Справжні зміни”, “Політична партія “Голос” і “Голос змін”.

Згідно з інформацією на державному сайті, Вакарчук планує використовувати ці фрази в поліграфії і в освітній сфері. Під брендом “Слава – країні” зазначено також фінансове спонсорство та надання допомоги малозабезпеченим.

вакарчук торгові марки

Президент Володимир Зеленський також планує зареєструвати бренди “Зекоманда”, Ze, Ze! і Ze2019. Крім того, президент має намір зареєструвати ТМ українською “Команда Зеленського”.

Бренди будуть використовуватися в поліграфії, телеком-галузі, Інтернеті, рекламних і PR-акціях.

Зеленський вже є власником понад двох десятків торгових знаків. Всі бренди проектів студії “Квартал 95” зареєстровані на ім’я українського президента.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 885 | Додав: adminA | Теги: Вакарчук і Зеленський, реєстрація торгових марок партійних, заявки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]