Пт, 2024-04-19, 15:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:31
Варіант введення місцевих локдаунів розглядає влада Польщі
Інші останні Новини Європейського Союзу

У зв'язку з локальними спалахами коронавірусу уряд Польщі не виключає можливості введення локдаунів в окремих повітах (районах).

Про це заявив речник польського уряду Пьотр Мюллер, передає кореспондент  Wp.pl.

“Усе залежить від структури інфікування у конкретному воєводстві. Інколи є сенс регулювати локдаун на рівні повітів, а інколи, на жаль, треба це робити на рівні воєводств. Кожний з цих варіантів є на порядку денному”, - заявив Мюллер.

27 лютого у Польщі на два тижні продовжили карантин. А у Вармінсько-Мазурському воєводстві (північний схід країни) у зв’язку з високим показником захворюваності запровадили нові обмеження: скасовано стаціонарне навчання для учнів 1-3 класів, закрито торгові центри, театри, кінотеатри, музеї, басейни.

МОЗ Польщі: 90% медиків отримали щеплення, третя хвиля пандемії їх оминає

Представники бізнесу в цьому воєводстві нарікають, що високий рівень інфікування спостерігається лише у кількох повітах, а потерпає цілий регіон.

Загалом від початку епідемії коронавірусу в Польщі підтверджено понад 1,7 млн випадків інфікування, померли більше 44 тис. хворих.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 637 | Додав: adminA | Теги: влада Польщі, введення місцевих локдаунів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]