Пт, 2024-03-29, 06:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:16
Васильєва: з РФ в Україну за місяць в'їхали 7 тис військових, загинули 5500. ВІДЕО
Інші останні Новини російської федерації

Внаслідок бойових дій на Донбасі загинуло більш як 5,5 тисячі російських військовослужбовців. Про це 6 січня 2015 року заявила правозахисник і засновник спільноти "Вантаж-200. З України до Росії" Олена Васильєва повідомляє "Укрінформ".

"За нашими даними, зараз вже більш як 5,5 тисячі загиблих росіян", - сказала Васильєва.

Вона уточнила, що це лише встановлене її організацією число, а є ще невизначена кількість загиблих, зокрема, внаслідок результаті вибухів. За словами правозахисника, є ще більша група пропалих безвісти людей.

"Мені постійно докоряють російські військові, що я цю цифру занижую. Навіть якщо назвати цифру 7,5 тисячі осіб, ця цифра все-таки буде меншою, ніж реальні російські втрати", - підкреслила Васильєва.

Вона також додала, що, за даними її організації, лише за останній місяць близько 7 тисяч військовослужбовців РФ перетнули кордон України і перебувають у Донецькій і Луганській областях.

"Дуже багато завозять всередині "гуманітарних КамАЗів", - говорить правозахисник.

За повідомленнями ЗМІ, перед відправкою до України у російських вояків, серед яких чимало "строковиків", командування примусово вилучає мобільні телефони та документи.

Згідно даних також російського правозахисного центру "Забутий полк", що наводилися восени 2014 року, повна кількість загиблих громадян РФ у російсько-українській війні, за їхньою оцінкою, становила 14,5 тисяч військових.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: Україну, загинули 5500, місяць, 7 тис військових, Васильєва, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]